Lendhah, Kulon Praga: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  12 taun kepungkur
c
Kecamatan Lendah, Kulonpraga dipun-alihaken menyang Lendah, Kulonpraga: seragam
(typo)
c (Kecamatan Lendah, Kulonpraga dipun-alihaken menyang Lendah, Kulonpraga: seragam)
78.624

besutan

Menu navigasi