Sepur: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
6 bèt wis ditambahake ,  8 sasi kepungkur
c
c (dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara (2) using AWB)
 
 
== Uga delengen ==
{{Commons|Train|Sepur}}
* [[Angel Trains]]
* [[Industri Sepur Madiun]]

Menu navigasi