Papan Anggegana Internasional Changi: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
192 bèt wis ditambahake ,  3 sasi kepungkur
* Terminal 2: Mlaku nurut tulisan "Arrival Pick-up" kang kapernah ing lanté 1 Coach Stand. Menawa nganggo mobil, jupuk jalur sisih tengen lan nuju Terminal 2, banjur nurut tenger mlebu ing Terminal 2, banjur muter balik lumantar papan ngedhukké panumpang Terminal 2.
* Terminal 3: Mlaku nurut tulisan "Arrival Pick-up", banjur mudhun nganggo éskalator menyang papan ngisor lemah 1 sakwisé njupuk barang ing bagasi. Papan séwané ing lawang 1, 2, lan 3. Menawa nganggo mobil, pilih dalan ing ''boulevard'' papan anggegana, lan milih jalur sisih tengen kang nuju menyang Terminal 3. Nurut tenger 'Arrival Pick-up' lan jupuk jalur sisih tengen ing dalan ngisor lemah.
* Terminal 4: Papan kanggo nyéwa iki kapernah ing lanté 1 lawang 1 nganti 3. Menawa péngin mlaku bisa dituju kanthi cara nurut tulisan "Arrival Pick-up" lsakwisé jupuk barang ing bagasi.
 
<br />
3.583

besutan

Menu navigasi