Kerajaan Demak: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
48 bèt wis ditambahake ,  11 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: éjaan, replaced: umumipun → limrahipun)
#hapus amarga wis ana kaca [[Kasultanan Demak]]
'''Karajan Demak''' salah satunggaling [[karajan]] [[Islam]] paling ageng wonten ing pasisir lor tanah [[Jawi]]. Miturut adat Jawi, Demak saderengepun, minangka kadipaten saking karajan [[Majapahit]], saha kaserat dados punjering penyebaran Islam wonten ing tanah Jawi lan [[Indonesia]] limrahipun.
 
2.820

besutan

Menu navigasi