Kanvas: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
444 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Tambahan
(→‎top: ganti isi, replaced: tembok → témbok)
(Tambahan)
Wong kang ngelukis utawa sok diarani [[seniman]] sakdurungge ngelukis masang kain kanvas ing ''spanram''.Biasane kanvas kagawe saka campuran [[cèt]] témbok kang nganggo [[warna]] [[putih]] (warna pokok utawa warna dhasar)kang dicètake ana ing kain kang wis dibentang ana ''spanram''.Mumpangat kanvas dilapisi karo cet supaya pori-pori kang ana ing kain kanvas bisa katutup.Semana uga kain kanvas kang wis katutup karo bahan cèt lan lem bisa nyecah cèt ing wayah ngelukis supaya ura ngrembes utawa mblobor.Kanvas kang wangun kanggo ngelukis ya iku ora nyeklek, ora pecah-pecah lan warna dasaré putih.
 
Kanggo sulaman, umume nggunakake kanvas Aida, sing ora umum kanvas sarung seragam lan ora rata. Kanun tenun seragam luwih ramping tanpa alun-alun kanthi cetha. Embroider ing ndhuwur liwat 3-4 benang.<ref>{{Cite web|url=https://miazar.ru/vyshivanie/kak-vyshivat-na-plastikovoy-kanve/|title=Canva Aida lan panggunaane.|last=|first=|date=|website=|language=|archive-url=|archive-date=|dead-url=|access-date=}}</ref>
 
== Cathetan ==
<references />
{{Piranti lukis}}
 
Naraguna anonim

Menu navigasi