Parikesit (kalawarti): Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
{{disambiginfo}}
[[Gambar:Samak Parikesit.jpg|thumb|Samak Kalawarti Parikesit]]
 
'''Parikesit''' iku kalawarti abasa Jawa sing kababar déning PT Media Widya Trimitra Jakarta. Kalawarti iki terbit sasasi pisan (sasèn) kanthi wujud kang béda karo kalawarti lumrahé, ya iku ukurané kang cèkli (kwarto).
 
2.865

besutan

Menu navigasi