Cithakan:Disambig panggonan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
12 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
+magic word
c (revert (vandalism))
(+magic word)
 
|''Iki kaca '''[[Wikipedia:disambiguasi|disambiguasi]]''' jeneng panggonan utawa èntitas pulitik (kang kadhangkala asalé saka jeneng uwong) — sawijining pitulung navigasi kanggo ngarahaké menyang artikel kang bener, ing sawetara panggonan utawa èntitas pulitik kang ndarbèni jeneng kang padha. Yèn panjenengan tekan kaca iki liwat pranala saka artikel liya, ana beciké bali menyang artikel kasebut lan ndandani pranalané supaya langsung tumuju panggonan utawa èntitas pulitik kang bener.''
|}
</div>__DISAMBIG__{{#if:{{{kat|}}}||<includeonly>[[Kategori:Disambig panggonan]]</includeonly>}}<noinclude>[[Kategori:Cithakan disambiguasi|{{PAGENAME}}]]</noinclude>
3

besutan

Menu navigasi