Wong Kerinci: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
93 bèt wis ditambahake ,  4 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan jaringan punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan jaringan punsèl
 
[[Kategori:Golongan ètnik ing Indonésia|Kerinci]]
[[Kategori:Suku bangsa ing Indonesia|Kerinci]]
[[Kategori:Suku bangsa ing Malaysia|Kerinci]]
Naraguna anonim

Menu navigasi

Piranti pribadi

Mandhala aran

Varian

Liyané