Menyang kontèn

Parembugan Naraguna:Wiranala: Béda antara owahan

1.355 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
Tidak ada ringkasan suntingan
 
Eh cek en kaca panganggo mu [[Panganggo:Karunia El Prita A.|Karunia El Prita A.]] ([[Parembugan Panganggo:Karunia El Prita A.|rembugan]]) 16 Oktober 2019 17.26 (UTC)
 
== Ayo dadi sing pertama nyoba fitur fitur paling anyar Wikipedia! ==
 
Sing kulo hormati {{ping|user:M Yusril Mirza}},
 
Kawulo sak niki jik nyambut gawe nggarap fitur fitur anyar kanggo editor editor Wikipedia boso jowo kanggo memperbaiki proses penterjemahane lan hasile. Ayo nyoba sadurunge kasedhiya kanggo wong liyone, lan nulungi kawulo ngerancang supoyo luwih cocok kanggo kebutuhan editor editor Wikipedia boso jowo.
 
Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan kesempatan iki, [https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScq_Bm1bIqwLE4BlUwpm8PYyWEaJXZJ2EVNG22EgjbiVF0yJQ/viewform?usp=sf_link jawaben pitakon pitakon singkat], mari ngono kawulo bakal menghubungi sampeyan kanggo konfirmasi wektu lan perinciane.
 
Nek sampeyan weruh editor editor Wikipedia boso jowo liyane sing mungkin tertarik pisan, monggo nuduhake pesen iki karo dhewek e.
 
Matur nuwun sanget - semugi sehat selalu!
 
Dengan tulus,
[[Panganggo:EAsikingarmager (WMF)|EAsikingarmager (WMF)]] ([[Parembugan Panganggo:EAsikingarmager (WMF)|rembugan]]) 10 Januari 2020 22.44 (UTC)
 
Survey meniko bakal di tindakake liwat layanan pihak katelu sing mungkin ono syarat syarat tambahan. Kanggo tambahan informasi babagan privasi lan penanganan data, monggo di delok [https://foundation.wikimedia.org/wiki/Section_Translation_Screener_Survey_Privacy_Statement pernyataan survey privasi].