Ida Fauziyah: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
7 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
nyunting dhiakritik
(nambah subbab)
(nyunting dhiakritik)
'''Ida Fauziyah''' (lair [[Mojokerto]], [[Jawa Wétan|Jawa Wetan]], tanggal 17 Juli 1969) ya iku Menteri [[Kementerian Ketenagakerjaan]] [[Kabinet Indonesia Maju]] taun 2019–2024.
 
<br />
 
== Organisasi ==
Ida melumèlu organisasi IPPNU Jawa WetanWétan. Ing taun 1993–1996, Ida dadi Wakil Pimpinan Wilayah IPPNU Jawa WetanWétan. Banjur, Ida uga dadi Pimpinan Wilayah IPPNU Jawa WetanWétan ing taun 1996–2000.
5.602

besutan

Menu navigasi