Ida Fauziyah: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
214 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
nambah subbab
(nggawe pranala anyar)
(nambah subbab)
'''Ida Fauziyah''' (lair [[Mojokerto]], [[Jawa Wétan|Jawa Wetan]], tanggal 17 Juli 1969) ya iku Menteri [[Kementerian Ketenagakerjaan]] [[Kabinet Indonesia Maju]] taun 2019–2024.
 
<br />
 
== Organisasi ==
Ida melu organisasi IPPNU Jawa Wetan. Ing taun 1993–1996, Ida dadi Wakil Pimpinan Wilayah IPPNU Jawa Wetan. Banjur, Ida uga dadi Pimpinan Wilayah IPPNU Jawa Wetan ing taun 1996–2000.
5.602

besutan

Menu navigasi