La Catrina: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
6 bèt wis ditambahake ,  7 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(nambahi gambar)
 
== Gladri ==
Macak lan klambèn dadi "Catrina" iku sawijining kostum kang populèr ing pèngetan [[DinaDinané wong Mati]] ing Mèksiko. <ref>{{Cite news|url=https://www.allure.com/story/dia-de-los-muertos-makeup-tradition|title=5 Things to Know Before Doing Dia de Los Muertos Makeup|last=Devash|first=Meirav|work=Allure|access-date=2018-10-07|language=en}}</ref>
<gallery mode="packed" heights="160" caption="[[DinaDinané wong Mati]], 2014.">
File:Serie Catrinas (1).jpg|Wanodya macak dadi Catrina
File:Niña Catrina (10).jpg|Wanodya macak dadi Catrina

Menu navigasi