Menyang kontèn

Carlos Soler: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
c (→‎Karir klub: ndandani pangéja, replaced: gelandang → glandhang (2) using AWB)
* [http://www.levante-emv.com/valencia-cf/2016/03/12/valencia-renueva-carlos-soler-gran/1390797.html ''''El Valencia renueva a Carlos Soler, su gran promesa'''']
==Rujukan==
 
[[Kategori:Pamain bal-balan]]
4.881

besutan