Dirk Kuyt: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
13 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Nganyari gambar
c (Dandung Adityo Argo Prasetyo ngalih kaca Dirk Kuijt menyang Dirk Kuyt kanthi nindhihi alihan: Jeneng sing Kaloka)
(Nganyari gambar)
{{Football player infobox
| playername = Dirk Kuyt
| image = [[GambarFile:Dirk Kuijt-Feyenoord-DSC 0058.JPGjpg|255px]]<br /><small>Kuyt ing [[Jerman]] nalika mainbali ing [[Pialaklub Donya]]lawase Feyenoord 2006Rotterdam</small>
| fullname = Dirk Kuijt
| dateofbirth = {{birth date and age|1980|7|22|df=y}}

Menu navigasi