Luís Figo: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
Nggedhekake gambar
(→‎top: ganti isi, replaced: kagem → kanggé (2))
(Nggedhekake gambar)
{{Infobox Football biography
| playername= Luís Figo
| image = [[Gambar:Luis Figo flickr.jpg|200px210px]]
| fullname = Luís Filipe Madeira Caeiro Figo<ref>{{cite web|url=http://www.inter.it/aas/squadra/index?L=en|title=Inter Squad|work=Inter.it|accessdate=2007-08-01}}</ref>
| dateofbirth = {{birth date and age|1972|11|4}}
4.863

besutan

Menu navigasi