Mao Zedong: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
60 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: éjaan, replaced: politikus → pulitikus, komunis → kuminis)
[[File:Mao Zedong in 1963 (cropped).jpg|thumb|Mao Zedong]]
 
'''Mao Zedong''' (aksara Hanzi tradhisional 毛澤東, aksara Hanzi gampang 毛泽东) iku [[pulitikus]] saka nagara [[Tiongkok]]. Dhèwèké wong kuminis sing ngadegaké [[Républik Rakyat Tiongkok]] ing [[1949]].
 
490

besutan

Menu navigasi