Feyenoord: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
75 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
Removing Feyenoord_Rotterdam_FEY.png, it has been deleted from Commons by JuTa because: No permission since 4 November 2019.
(Masang logo klub)
(Removing Feyenoord_Rotterdam_FEY.png, it has been deleted from Commons by JuTa because: No permission since 4 November 2019.)
 
[[File:Feyenoord Rotterdam FEY.png|250px|right|thumb|Feyenoord Rotterdam]]
[[File:Rotterdam De Kuip 1.jpg|250px|right|thumb|Stadhion De Kuip Kandhang Feyenoord Rotterdam]]
'''Feyenoord''' iku siji klub bal-balan profésional saka kutha [[Rotterdam]], [[Walanda]]. Klub iki diadegaké ing tanggal [[19 Juli]] [[1908]]. Feyenoord main ing liga''[[Eredivisie]]'', ya iku liga mligi [[Walanda]]. Jeneng Feyenoord iki dhedhasar jeneng kampung ing kutha [[Rotterdam]], [[Feijenoord]], dadi cara panulisané rada séjé. Basis Feyenoord iku [[Stadion Feijenoord]] kang diarani ''De Kuip'' utawa 'bak adus' déning para suporteré. Feyenoord iku salah siji saka telung klub kang ana ing Rotterdam. Klub liyané iku [[Sparta (Rotterdam)|Sparta]] lan [[Excelsior (Rotterdam)|Excelsior]].
2.922

besutan

Menu navigasi