Feyenoord: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
97 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
Masang gambar
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
(Masang gambar)
[[File:Rotterdam De Kuip 1.jpg|250px|right|thumb|Stadhion De Kuip Kandhang Feyenoord Rotterdam]]
'''Feyenoord''' iku siji klub bal-balan profésional saka kutha [[Rotterdam]], [[Walanda]]. Klub iki diadegaké ing tanggal [[19 Juli]] [[1908]]. Feyenoord main ing liga''[[Eredivisie]]'', ya iku liga mligi [[Walanda]]. Jeneng Feyenoord iki dhedhasar jeneng kampung ing kutha [[Rotterdam]], [[Feijenoord]], dadi cara panulisané rada séjé. Basis Feyenoord iku [[Stadion Feijenoord]] kang diarani ''De Kuip'' utawa 'bak adus' déning para suporteré. Feyenoord iku salah siji saka telung klub kang ana ing Rotterdam. Klub liyané iku [[Sparta (Rotterdam)|Sparta]] lan [[Excelsior (Rotterdam)|Excelsior]].
 

Menu navigasi