Parembugan Naraguna:Wiranala: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
halo! [[Panganggo:Karunia El Prita A.|Karunia El Prita A.]] ([[Parembugan Panganggo:Karunia El Prita A.|rembugan]]) 4 Oktober 2019 10.33 (UTC)
 
Eh cek en kaca panganggo mu [[Panganggo:Karunia El Prita A.|Karunia El Prita A.]] ([[Parembugan Panganggo:Karunia El Prita A.|rembugan]]) 16 Oktober 2019 17.26 (UTC)
227

besutan

Menu navigasi