Menyang kontèn

William Golding: Béda antara owahan

51 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
*[http://www.nobelprize.org/nobel_prizes/literature/laureates/1983/golding-bio.html Laman nobelprize.org]
 
{{Nobel Sastra}}
 
{{DEFAULTSORT:Golding, William}}
[[Kategori:Sastrawan]]
[[Kategori:Inggris]]
72

besutan