Frozen 2: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
293 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Digawé kanthi mertal kaca "Frozen 2")
 
Tidak ada ringkasan suntingan
 
'''''Frozen 2''''' (minangka '''''Frozen II''''' ) ya iku filmfilem fantasi animasiAmérikaanimasi Amérika sing bakal diproduksidiprodhuksi deningdéning [[Walt Disney Animation Studios]] . Filem kaping [[Dhaptar Film Walt Disney Animation Studios|58 sing diprodhuksi deningdéning studio kasebut]], yaikuya iku terusan kanggo filem ''[[Frozen (filem 2013)|Frozen]]'' <ref>{{Cite journal|title=Frozen|url=http://dx.doi.org/10.5040/9781580817998.p01|journal=Frozen|doi=10.5040/9781580817998.p01}}</ref> tahun 2013, kang disutradarani deningdéning Chris Buck lan Jennifer Lee, produser Peter Del Vecho, penulis lagu Kristen Anderson-Lopez lan Robert Lopez, lan komposer Christophe Beck . Lee uga bali dadi panulis layar, nyathet layar gambar saka crita kang digawedigawé deningdéning dhewekedhèwèké, Buck, Marc E. Smith, Anderson-Lopez lan Lopez. Sora swara saka Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff, Josh Gad, lan Santino Fontana bali dadi karakter sadurungesadurungé, lan digabung karo pendatang anyar Sterling K. Brown, Evan Rachel Wood, Alfred Molina, Martha Plimpton, Rachel Matthews, lan Jason Ritter .
 
''Frozen 2'' dijadwalakedijadwalaké bakal dirilis deningdéning ''Walt Disney Studios Motion Gambar Pictures'' tanggal 22 NovemberNovèmber 2019 <ref>{{Citation|last=Lavery, Bryony.|title=Frozen|url=http://worldcat.org/oclc/1004782039|oclc=1004782039|access-date=2019-10-03}}</ref>.
 
== Premis ==
Telung tahun sakwisesakwisé kadadeyan ana ing filem kepisan, Elsa wiwit bisa ngrungokakengrungokaké suwara aneh kang nyelukkenyelukaké dhewekedhèwèké saka lor. Elsa, Anna, Kristoff, Olaf, lan Sven bareng-bareng lunga ninggalakeninggalaké Arendelle kanggo nggolekinggolèki kekuwatanekekuwatané Elsa supaya bisa nylametakenylametaké krajaanekrajaané.<ref>{{YouTube|Zi4LMpSDccc|''Frozen 2'' Official Trailer - YouTube}}</ref>
 
== Rujukan ==
1.024

besutan

Menu navigasi