Dretarastra: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
→‎Sayembara: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB
(ganti isi, replaced: antuk → olèh, sing → kang (3))
c (→‎Sayembara: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara using AWB)
 
 
Dewi Gendari rumangsa karuna penggalihe amarga dipilih dadi garwane Raden Dhestharata. Kamangka Dewi Gendari péngin banget dadi garwane Pandhu. Mula Dewi Gendhari gething banjur gething banget marang Pandhu kang dianggep wis ngloropake dhèwèké ana jurang kasangsaran. Mula Dewi Gendari banjur prasapa manawa yèn dhak turune Pandhu ora bakal bisa akur lan tansah memungsuhan karo anak-anaké.
Sawisé sawetarasawatara anggoné bebrayan, wusanané Dewi [[Gendari]] nggarbini, lan banjur nglairaké ponang jabang cacah satus kang banjur diarani Sata Kurawa iku. Ing tembe, putrane Dhestharata iku kabèh padha palastra ing perang Baratayudha mungsuh karo para Pandhawa, putrane Prabu Pandhu Dewanata kang cacahé mung lima iku
 
{{Tokoh Mahabharata}}
352.737

besutan

Menu navigasi