Menyang kontèn

Asosiasi Bal-balan Walanda: Béda antara owahan

c
dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara (2) using AWB
(éjaan, replaced: : → : (2), pria → priya)
c (dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara (2) using AWB)
 
 
== Kompetisi ==
Badan iki nyelenggarakaké sawetarasawatara kompetisi ing [[Walanda]], ya iku:
* [[Eredivisie|Eredivisie (Liga Divisi Utama Walanda)]]
* [[Liga Divisi Siji Walanda]]
 
== Tim nasional ==
Badan iki uga minangka badan pengendali saka sawetarasawatara tim nasional ing [[Walanda]], ya iku:
* [[Tim nasional bal-balan Walanda|Tim nasional priya Walanda]]
* [[Tim nasional bal-balan wanita Walanda|Tim nasional wanita Walanda]]
352.737

besutan