Wilangan asli: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
c
→‎top: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara (2) using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (4))
c (→‎top: dandani pangéja, replaced: sawetara → sawatara (2) using AWB)
 
Sajeroning [[matematika]], ana loro kasepakatan ngenani himpunan '''angka asli'''. Sing sapisan dhéfinisi miturut matematikawan tradhisional, ya iku himpunan [[angka bulat]] positif kang dudu nol {1, 2, 3, 4,...}. Déné kang kaloro dhéfinisi déning logikawan lan èlmuwan komputer, ya iku himpunan [[nol]] lan angka bulat positif {0, 1, 2, 3,...}. Angka asli minangka salah siji konsèp matematika kang paling prasaja lan kalebu konsèp pisanan kang bisa disinaoni lan dimangertèni déning manungsa, malah sawetarasawatara penelitèn nuduhaké sawetarasawatara jinis kethèk gedhé ([[Basa Inggris]]: ''apes'') uga bisa mangertèni.
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan

Menu navigasi