Paus Urbanus I: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
79 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: éjaan, replaced: . → ., greja → gréja, jabatan → kalungguhan, punika, → punika)
 
[[File:Pope Urban I.jpg|thumb|right|255px|<center> {{PAGENAME}} </center>]]
'''Paus Urbanus I''' punika ngasta kalungguhan Paus [[Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[222]]-[[230]]).
 

Menu navigasi