Diego Godin: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: ndandani pangéja, replaced: bek → bèg using AWB
(ganti isi, replaced: pemain → juru main)
c (→‎top: ndandani pangéja, replaced: bek → bèg using AWB)
| ntupdate = 24 July 2011
}}
'''Diego Godin''' (lair, [[16 Fèbruari]] [[1986]], ing [[Rosario, Santa Fe|Rosario]]) iku juru main bal kang asalé saka [[Uruguay]]. Diego Godin utawa kang duwé jeneng dawa '''Diego Roberto Godin Leal''' saiki mèlu tim [[bal-balan]], [[Atlético Madrid]] ing [[Liga Spanyol|La Liga]], minangka bekbèg tengah.
 
== Villarreal ==
352.737

besutan

Menu navigasi