Thiwul: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (clean up, replaced: tradisional → tradhisional using AWB)
{{Infobox Makanan
| name = Thiwul
| image = [[GambarFile:Tiwul18.JPG Thiwul 3.jpg|200px250px|]]
| caption = Thiwul
| alternate_name =
| course =
| served =
| main_ingredient = [[Gaplek]] utawa [[ketéla pohung]]
| variations =
| calories =
3.583

besutan

Menu navigasi