Espreso: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Digawé kanthi mertal kaca "Espresso")
 
<br />{{Infobox beverage|name=Espresso|image=Tazzina di caffè a Ventimiglia.jpg|alt=A cup of espresso|caption=Classic espresso|typetipe=HotPanas|originasal=[[Italy]]|introduced=|colorwerna=BlackIreng}}
'''Espreso''' ( {{IPAc-en|ɛ|ˈ|s|p|r|ɛ|s|oʊ}} [[null|pra=| Prakawis swara iki ]] {{IPAc-en|ɛ|ˈ|s|p|r|ɛ|s|oʊ}} , {{IPA-it|esˈprɛsso|lang}} ) ya iku kopi saka [[Itali]]. Wiji kopi sing wis digiling banjur dièkstraksi déning banyu umub ing sajroning près-prèsan dhuwur. Espreso umume luwih kenthel tinimbang kopi liyané. Espreso nduweni konsèntrasi sing luwih padhet lan ''krem''. <ref>Illy, "Il caffè e i cinque sensi" [http://www.illy.com/wps/wcm/connect/it/caffe/degustazione-caffe]: "La tazzina di porcellana bianca incornicia la ''çrema'': una trama sottile nei toni del nocciola, percorsa da leggere striature rossastre"</ref> Konsèntrasi padhet iki kasilé saka gilingan sing nganggo cara ngeprès. Espreso uga minangka bahan dhasar kanggo olahan kopi liya kaya ta caffe latte, cappuccino, caffè macchiato, caffe mocha, putih datar, utawa caffè Americano .
 
5.602

besutan

Menu navigasi