Owah-owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
c
Besutané AkunAkun (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Aldnonymous
:Wah ada disini juga :D --[[Panganggo:Aldnonymous|Aldnonymous]] ([[Parembugan Panganggo:Aldnonymous|rembugan]]) 2 April 2019 16.37 (UTC)
:: nganggo basa jawa to, wkwkk rifmuhamad 2 April 2019 16.39 (UTC)
 
IDEGS {{ping|Aldnonymous/Vandal Langsa Log}} Vandal Langsa Log
151

besutan

Menu navigasi