Parembugan Naraguna:Aldnonymous: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
c
Ngreksa "Parembugan Panganggo:Aldnonymous": Vandalisme makaping-kaping ([Besut=Mung idinaké panganggo kang otomatis kadhaftar] (kadaluwarsa 19 April 2019 15.58 (UTC)) [Lih=Mung idinaké panganggo kang otomatis kadhaftar] (kadaluwarsa 19 April 2019 15.58 (UTC)))
c (Besutané 36.79.3.243 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané Aldnonymous)
Tenger: Pambalèkan
c (Ngreksa "Parembugan Panganggo:Aldnonymous": Vandalisme makaping-kaping ([Besut=Mung idinaké panganggo kang otomatis kadhaftar] (kadaluwarsa 19 April 2019 15.58 (UTC)) [Lih=Mung idinaké panganggo kang otomatis kadhaftar] (kadaluwarsa 19 April 2019 15.58 (UTC))))
151

besutan

Menu navigasi