Owah-owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
c
Ngreksa "Parembugan Panganggo:Aldnonymous": Vandalisme makaping-kaping ([Besut=Mung idinaké panganggo kang otomatis kadhaftar] (kadaluwarsa 19 April 2019 15.58 (UTC)) [Lih=Mung idinaké panganggo kang otomatis kadhaftar] (kadaluwarsa 19 April 2019 15.58 (UTC)))
151

besutan

Menu navigasi