Biru: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
| width="100" height="100" style="background: blue;" |  
|}
'''Biru''' punika satunggiling [[kelirwarna|werni]] saking tigang werni primèr. Werni primèr sanèsipun inggih punika [[ijo|ijem]] lan [[abang|abrit]]. Werni biru asring dipunanggé nggambaraken werni [[langit]] lan [[Segara|toya seganten]]. Ing babagan budaya, werni biru ugi dipunanggé nggambaraken trah ningrat (rah/getih biru).
 
== Ugi pirsani ==
619

besutan

Menu navigasi