1923: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
57 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c (wikidata interwiki)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
== Prastawa ==
*Mustafa Kemal Atatürk proklamiraké [[Republik Turki]].
*
 
== Lair ==
*

Menu navigasi