Wektu Indonésia bagéyan Tengah: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
'''Wektu Indonésia pérangan Tengah''' utawa '''WITA''' (Waktu Indonésia Tengah), iku saka telung [[zona wektu]] sing dianggo ing [[Indonésia]]. Kaloro zona wektu liyané ya iku [[Wektu Indonésia pérangan Kulon (WIB)|WIB]] lan [[Wektu Indonésia pérangan Wétan (WIT)|WIT]].
Kawasan sing migunakaké sistem WITA ya iku [[Sulawesi]], [[Bali]], [[Nusa Tenggara Wetan]], [[Kalimantan Kidul]], [[Kalimantan Lor]] lan [[Kalimantan Wétan]].
 
WITA padha karo wektu [[UTC]]+8.
619

besutan

Menu navigasi