Wong Jawa: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{ethnic group |
| group=ꦮꦺꦴꦁꦗꦮ
Wong Jawa (Ngoko), Tiyang Jawi (Krama)
[[Gambar:Traditional Javanese marriage costume.jpg|jmpl|Perkawinan Tradisional Jawa]]
165

besutan

Menu navigasi