Iran: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
103 bèt wis ditambahake ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎Pamérangan administrasi: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
 
Kutha krajan Iran ya iku [[Teheran]]. Nagara iki sing ndunungi kurang luwih 60 yuta jiwa lan jembaré ana... km².
 
Ing Iran, Persia, Azerbaijan, Kurdi (Kurdistan) lan Lour minangka kelompok etnis sing paling penting.
 
== Pamérangan administrasi ==
1

besutan

Menu navigasi