Menyang kontèn

Kelainan Kapribadén Skizoid: Béda antara owahan

418 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
babar sitir
Tidak ada ringkasan suntingan
(babar sitir)
 
'''Kapribadén skizoid''' punika kelainan ngendi wong-wong kang duwé iku tansah ngadohi  saka wong lan duwé pikiran kang ékséntrik.<ref name="Kartini">{{citeCite book|lasttitle=KartonoKamus Psikologi|firstlast=Kartini|coauthorfirst=Dali Gulo|title=Kamus PsikologiKartono|publisher=[[Pionir Jaya]]|dateyear=1987|isbn=|location=|pages=433}}Parameter</ref> Ciri saka individu  ''skizoid'' ora duwé kepinginan kanggo cedhak utawa dadi bagéyan saka klompok sosial, lan luwih milih dhewékan tinimbang bebarengan karo liya-liyane.<coderef stylename="color:inherit;issei border:inherit; padding:inherit;Noro">&#x7C;coauthor{{Cite web|url=http://kamuskesehatan.com/arti/gangguan-kepribadian-skizoid/|title=Kamu ups Kesehatan|accessdate=24 June 2014|publisher=www.kamuskesehatan.com}}</coderef> yangIki tidakindividu diketahuiuga mengabaikanakéh (kanggo ora nuduhaké émosi kang gamblang, perlu kanggo tresna kurang lan kurang introspéksi.<coderef stylename="color:inherit; border:inherit; padding:inherit;APA">&#x7C;author{{cite book|last=</code>VandenBos|first=Gary|title=APA yangDictionary disarankan)of ([/Psychology|pages=815}}</id.wikipedia.org/wiki/Bantuan:Galat_CS1%23parameter_ignored_suggest bantuan])ref>
[[Kategori:Halaman dengan rujukan yang menggunakan parameter yang tidak didukung]]</ref> Ciri saka individu  ''skizoid'' ora duwé kepinginan kanggo cedhak utawa dadi bagéyan saka klompok sosial, lan luwih milih dhewékan tinimbang bebarengan karo liya-liyane.<ref name="issei Noro">{{Cite web|url=http://kamuskesehatan.com/arti/gangguan-kepribadian-skizoid/|title=Kamu ups Kesehatan|accessdate=24 June 2014|publisher=www.kamuskesehatan.com}}</ref> Iki individu uga akéh kanggo ora nuduhaké émosi kang gamblang, perlu kanggo tresna kurang lan kurang introspéksi.<ref name="APA">{{cite book|last=VandenBos|first=Gary|title=APA Dictionary of Psychology|pages=815}}</ref>
 
== Sabab ==
1.667

besutan