Kadipatèn Pakualaman: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Wirjadisastra ngalih kaca Kadhipatèn Pakualaman menyang Kadipatèn Pakualam)
[[Gambar:Lambang_Pakualam.png|thumb|Lambang Kadipatèn Pakualaman]]
'''Kadipaten PakualamanPakualam''' utawa kadhang ditulis '''Paku Alaman''' iku laladan [[perdikan]] ing wewengkon [[Kasultanan Ngayogyakarta Hadiningrat]]. Paku Alaman dibangun tanggal [[22]] Juni [[1812]], [[raja]] pertamane ya iku [[Pangeran Natakusuma]] (putra [[Hamengku Buwono I]]) lan nyandang gelar Kanjeng Gusti Pangeran Adipati Arya (K.G.P.A.A.) Paku Alam I.
 
== Laladan kakuasaan ==
62.958

besutan

Menu navigasi