Hertz: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎Ukuran tikelan: ganti isi, replaced: arupa → wujud
(→‎top: éjaan, replaced: sajeroning wektu → ing sajeroning wektu)
(→‎Ukuran tikelan: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
 
 
== Ukuran tikelan ==
Ukuran tikelan kanggo Hertz miunakaké sistem metrik ya iku tikelan mendhuwur arupawujud kilo, mega, giga. Déné tikelan mangisor miunakaké ékan ukuran kaya desihertz, sentihertz lan sabanjuré. Luwih jlèntrèh pirsani tabel ing ngisor iki:
 
{{SI multiples
352.737

besutan

Menu navigasi