David (Michelangelo): Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud
(→‎top: éjaan)
(→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
 
'''''David''''' ({{IPA-it|ˈdaːvid}}) iku sawijining karya adi reca Renaisans sing digawé antara taun 1501 lan 1504 déning [[Michelangelo]]. Reca marmer arupawujud wong lanang wuda lan rékaké David utawa Dawud.
 
Reca iki dhuwuré 5,17 mèter. Dhuwuré iki suwé salah ditulis ing akèh kasusastran ngèlmiah. Ngertiné salah lagi taun 1998-1999 nalika ana tim sakaé proyèk panyitran obyèrk-obyèk 3D sing gedhé-gedhé kanthi moto reca-recané Michelangelo lan tibakné reca iki luwih dhuwur tinimbang sing ditulis déning sumber-sumber.<ref>http://graphics.stanford.edu/projects/mich/more-david/more-david.html</ref><ref>http://graphics.stanford.edu/projects/mich/publicity/faq.html#height%20of%20the%20David</ref>.
348.872

besutan

Menu navigasi