Solanaceae: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎titikanipun: ganti isi, replaced: arupa → wujud (2)
(→‎titikanipun: ganti isi, replaced: arupa → wujud (2))
 
 
== titikanipun ==
* Lumrahé arupawujud taneman grumbul, perdu utawa wit-witan
* gondhong tunggal/majemuk
* Lingir godhongé nglekuk
* kembangé kaya trompèt
* woh arupawujud woh kothak<ref>woh garing sajati tunggal kang wijiné akèh</ref> utawa woh buni<ref>woh kang ana 2 lapis, ya iku:
* Lapisan njaba kang [[tipis]]
* Lapisan njero kang [[kandel]] mblenyèk lan mbanyu</ref>
352.737

besutan

Menu navigasi