Géorgia: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud
(éjaan, replaced: - → - (3), - → - (3), kaping- → kaping)
(→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
 
{{Georgia infobox}}
 
'''Georgia''' (საქართველო '''''Sakartvelo''''' sajeroning [[basa Georgia]]; kaloka wiwit taun [[1990]] nganti [[1995]] minangka '''Républik Georgia''') iku nagara trans bawana ing sisih [[wétan]] [[Segara Ireng]] ing sisih kidul [[Kaukasus]] antara bawana [[Éropah]] lan bawana [[Asia]]. Tilas republik ing [[Uni Soviet]] iki wewatesan karo [[Ruslan]] ing sisih [[lor]], [[Turki]] ing sisih [[kidul-kulon]], [[Armenia]] ing sisih [[kidul]] sarta [[Azerbaijan]] ing sisih [[wétan]]. Jembar wewengkon Georgia 69.700 km², lanthi sing ndunungi 4,4 yuta jiwa (ora kalebu [[Abkhazia]] lan [[Ossetia Kidul]]), 84% saka gunggung sing ndunungi arupawujud ètmis Georgia.
 
== Saarah ==
348.872

besutan

Menu navigasi