Kanonisasi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
 
{{otheruses4|proses santofikasi|kanonisasi Alkitab|Kanon Alkitab}}
'''Kanonisasi''' arupawujud siji prosès ndadèkaké siji wong dadi [[santo]] lan nglibataké pambuktèn yèn kandhidat wis nglakoni urip sing layak dadi santo. Iki dilakokaké déning [[Katulik Roma]] lan [[Ortodoks Wétan]], lan uga [[Ortodoks Oriental]].
 
== Pirsani uga ==
352.737

besutan

Menu navigasi