Massa atom: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: arupa → wujud)
 
'''Massa atom''' saka [[unsur kimia]] ya iku [[massa]] siji [[atom]] ing kaanan meneng, lumrahé dinyatakaké sajeroning [[ékan massa atom]]. Massa atom sok disinonimaké karo massa atom relatif, massa atom rata-rata, lan berat atom. Sanadyan mangkono, ana bédané sethithik amarga aji-aji mau bisa arupawujud rata-rata bobot saka massa kabèh [[isotop]] unsur, utawa massa saka siji isotop waé.
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan

Menu navigasi