Balung: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
5 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Jinis balung: ganti isi, replaced: rongga → gronggongan
(ganti isi, replaced: sing → kang (4))
(→‎Jinis balung: ganti isi, replaced: rongga → gronggongan)
Saka panyusuné balung bisa dibédakaké minangka:
* balung kompak ya iku balung kang disusun saka [[unit Osteon]] utawa [[sistem Havers]].
* balung spons ya iku balung kang duwé bolongan-bolongan utawa [[ronggagronggongan]].
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan

Menu navigasi