Métabolisme: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Katabolisme: ganti isi, replaced: oksigen → oksigèn
(ganti isi, replaced: sing → kang (8))
(→‎Katabolisme: ganti isi, replaced: oksigen → oksigèn)
** [[Katabolisme karbohidrat]]
*** [[Glikogenolisis]], pangowahan [[glikogen]] dadi [[glukosa]].
*** [[Glikolisis]], pangowahan glukosa dadi [[piruvat]] lan ATP tanpa mbutuhaké [[oksigenoksigèn]].
*** [[Jalur pentosa fosfat]], pambentukan NADPH saka glukosa.
** [[Katabolisme protéin]], [[hidrolisis]] protéin dadi [[asam amino]].
352.737

besutan

Menu navigasi