Citilink: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
6 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(→‎Tujuan Panerbagan: ganti isi, replaced: Tari → Jogèd)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
 
|website = [http://www.citilink.co.id/EN/default.aspx www.citlink.co.id]
}}
'''Citilink''' (PT Citilink Indonésia) ya iku sawijiningsiji maskapé penerbangan kang kagolong duwé ongkos murah lan dadi anak cabang perusahaan Garuda Indonésia, perusahaan kang madeg ing taun 2001.Minangka dadi Unit Bisnis Strategis (SBU)
 
== Tujuan Panerbagan ==
352.737

besutan

Menu navigasi