Sonia Gandhi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
48 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: he:סוניה גנדי)
[[ar:سونيا غاندي]]
[[bg:Соня Ганди]]
[[bn:সোনিয়া গান্ধী]]
[[cy:Sonia Gandhi]]
[[de:Sonia Gandhi]]
25.160

besutan

Menu navigasi