Kraljevo: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
6 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(→‎top: éjaan)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
 
[[Gambar:Serbia Čačak.png|thumb|Peta sing nuduhaké dunungé Kraljevo ing Serbia.]]
'''Kraljevo''' ([[Aksara Sirilik Serbia]]: ''Краљево'') iku sawijiningsiji kutha lan kuthamadya ing [[Serbia]] sisih kulon. Wewengkon kuthamadya sing ndunungi 121.707 jiwa ([[2002]]) lan wewengkon kutha 82.846 jiwa (2002). Wewengkon kuthamadya watara 1.530 km² jembaré.
 
Kutha inki dadi kutha krajan administratif [[Dhistrik Raška]]. Kraljevo dumunung ing gisiking [[Kali Ibar]].
350.349

besutan

Menu navigasi