Wijdemeren: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
6 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
c (Bot: Migrating 23 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q9975 (translate me))
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
 
|}
 
'''Wijdemeren''' iku sawijiningsiji ''[[gemeente]]'' ing [[provinsi]] [[Holland Lor]], [[Walanda]].
 
{{GemeentenNoord-Holland}}
348.872

besutan

Menu navigasi