Menyang kontèn

Fardhu 'ain: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(→‎top: ganti isi, replaced: Zakat → Jakat)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
'''Fardhu 'Ain''' iku status hukum saka sawijiningsiji aktivitas ing agama [[Islam]] kang wajib diayahi déning kabèh individhu kang wis ngebaki syarat. Sajeroning agama Islam, ninggal aktivitas kang hukumé Fardhu 'Ain bakal njalari dosa.
 
Klebu sajeroning aktivitas iki:
352.737

besutan